Medlemmar: 8853 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Higuain sägs vara nära en Arsenalövergång.

Higuain klar för Arsenal?

lör 11 maj 2013 kl 17:12

Arsenal uppges vara nära sin första värvning inför nästa säsong. Det handlar om Real Madrids Gonzalo Higuain, som dessutom sägs vara överens med Arsenal om de personliga villkoren.

Ryktena kring Higuain tog fart tidigare i år, då det rapporterades att Real Madrid- anfallaren var missnöjd med den hårda konkurrensen på anfallspositionen i den spanska storklubben. Argentinaren har vid flertalet tillfällen under säsongens gång fått agera inhoppare med Karim Benzema som det utpräglade förstavalet i Real Madrid. Tidigare i veckan bekräftade dessutom Madrid-klubben att Higuain kommer lämna klubben i sommar. Därefter har det spekulerats flitigt kring Argentinarens framtid.

De första rapporterna menade att 25-åringen först var högaktuell för Juventus, men de senaste dagarna har det istället kommit uppgifter om att han är nära Arsenal. Londonklubben ska ha erbjudit Real Madrid 18,6 miljoner pund, en summa som Real Madrid uppges ha accepterat. Arsenal ska även ha kommit överens med Higuain om de personliga villkoren.

Det återstår dock med största sannolikhet några vändor av spekulationer innan en eventuell affär slutligen kan bekräftas av både Arsenal och Real Madrid. Den närmaste framtiden kommer vara avgörande för var Higuain spelar nästa säsong.