Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal sägs erbjuda Fiorentina 30 miljoner Euro för Jovetic.

"Det är upp till Jovetic"

tis 21 maj 2013 kl 19:23

Stevan Jovetic allt närmare en flytt till London. Enligt italienska tidningen Gazzetta Dello Sport, så har Arsenal lagt ett bud på 30 miljoner euro. Nu öppnar även Fiorentinas president för en flytt.

Han är en av Europas mest eftertraktade spelare. Den 23 år gamla montenegrinen har gjort en riktigt bra säsong i Fiorentina. Han har fört laget till en europaplats i ligan. Nu ryktas måltjuven vara på väg bort. Lag som Juventus och Manchester City är intresserade av honom, men enligt de flesta journalisterna så leder Arsenal racet. Gazzetta Dello Sport rapporterade idag att Fiorentina har fått in ett bud på 30 miljoner euro för Jovetic. Det är den prislappen som är satt, och enligt osäkra källor så ska Jovetic, tillsammans med sin agent, befinna sig i London redan.

Även Fiorentinas president, Andrea Della Valle, har uttalat sig om situationen. I en intervju med hemsida Calciomercato, så säger Andrea:
"Jovetic måste själv bestämma sig kring sin framtid. Om han lämnar är det viktigt att vi tar in en bra ersättare. Möjligheten att han blir kvar är inte så stor, med tanke på hur han spelat den här säsongen."

Transferfönstret öppnas den 1 juli. Dock kan Jovetic ha bestämt sig vart han vill gå innan det.