Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Serge Gnabry har förlängt sitt kontrakt med Arsenal.

Gnabry förlänger med Arsenal

mån 28 okt 2013 kl 15:43

Serge Gnabry spås bli Arsenals nya superstjärna. Under måndagen skrev han på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal och vi kommer att få se honom på Emirates i många år framöver.

Serge Gnabry är bara 18 år men han har redan presenterat sig i Premier League. Borta mot Swansea för några veckor sedan spelade han inte bara från start utan han gjorde också mål. Mot Crystal Palace i helgen fixade han straffen som ledde till 1-0-målet.
Nu har den unge tysken skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal.
– Arsenal är en fantastisk klubb och jag är så glad över att vara här och över att ha skrivit ett nytt kontrakt. För mig handlar det nu om att jobba hårt och utveckla mitt spel, säger Gnabry till den officiella hemsidan.

Även Arsene Wenger är nöjd förstås.
– Vi har förlängt med Serge Gnabry för att vi tror att han kommer att bli en fantastisk spelare. Han är nästan där nu, och tävlar om en ordinarie plats i laget i Premier League, säger Arsene Wenger till klubbens hemsida och fortsätter:
– Han har tekniska färdigheter, han har kraft, han har fart, han har kvalitet i avsluten och han kan slå en avgörande passning.

Som vanligt avslöjar Arsenal inte längden på kontraktet, men det sägs sträcka sig fram till 2018.