Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Benzema till Arsenal i januari?

Arsenal intensifierar jakten på Benzema

tis 12 nov 2013 kl 14:08

Han har ryktats till Arsenal flera gånger tidigare efter bland annat en tung period i Real Madrid nyligen. Nu har ryktet tagit sig mot nya höjder – och Karim Benzemas framtid blir mer och mer oviss.

Redan i somras kopplades Benzema ihop med Arsenal som budade på fransmannen utan framgång. Real Madrid kunde då tänka sig att släppa sin stjärna till Londonklubben - ifall de själva lyckades värva Liverpools Luis Suarez. Men Liverpool i sin tur satte ner foten och deklarerade att uruguayanen inte var till salu. Därmed stannade Benzema också i Madrid till Arsenals stora besvikelse.

I januari ska Arsenal på nytt försöka värva Benzema och Real Madrid ska återigen vara öppna för en försäljning om de lyckas hitta en ersättare. Med andra ord är inte situationen särskilt mycket förändrad – mer än att Arsenal gjort fransmannen till sitt huvudmål för att komplettera Oliver Giroud.
Tidigare har det nämnts att en eventuell övergångssumma skulle kunna vara så liten som 20 miljoner pund för Benzema – men har nu höjts till 27 miljoner pund efter att fransmannen förbättrat sitt spel sedan en tid tillbaka.

Återstår att se om det ligger någon sanning i dessa rykten.