Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Karim Benzema

Dick Law om värvningen av Özil

Jocke Lander – tor 4 jul 2019 kl 12:55

Mesut Özil värvades på deadline day 2013 för rekordpengar. Nu berättar Arsenals förhandlare Dick Law om dealen.

4

"Vi har en stor trupp och behöver inte värva"

Jocke Lander – mån 30 jan 2017 kl 15:39

Transferfönstret har i princip varit dött - ändå fick Arsene Wenger flera frågor om Arsenal kommer värva i januari. Fransmannens svar: "Vi har en stor trupp och behöver inte värva"

0

"Jag förstår inte hatet mot mig"

Jocke Lander – mån 5 sep 2016 kl 16:49

Olivier Giroud hamnade i skottluggen efter "sexskandalen" mellan Mathieu Valbuena och Karim Benzema. Nu säger Arsenalanfallaren "Folk ville ha Benzema och tog ut det på mig".

5
Bild för Silly-season

Benzemaryktet väckt på nytt

Förra sommarens stora transfersåpa för Arsenal - som i slutändan aldrig ledde till en övergång - rörde Real Madrids Karim Benzema. Nu har spanska El Confidencial slängt in nytt bränsle i den brasan och rapporterar att Arsene Wenger fortfarande är intresserad av anfallsstjärnan och att transfern trots allt kan bli av den här sommaren. 

Bild för Silly-season

Nya Benzemarykten

De flesta har väl kanske räknat bort chanserna att få loss Karim Benzema efter att anfallaren själv twittrat om att han minsann ska stanna i Real och att det är där hans hem är.
Men ändå så dör inte ryktet.
Idag kommer nya uppgifter där den franske journalisten Pierre Menes säger att Arsenal har träffat Benzemas agent för att snacka om en övergång.

Menes berättade på Canal+ om mötet, men det är oklart när det skulle ha skett. Men engelsk media tror att det är nyligen.
På tisdag stänger transferfönstret ...

Bild för Silly-season

Benzema vill stanna i Real

Igår kväll lade Karim Benzema själv ut en tweet där han meddelade alla som hoppats på att den 27-årige anfallaren skulle flytta till London att han stannar i Real Madrid.
Benzema skriver:
For all those clowns who want to make believe things at my fans. Here this is my home 

Arsenal ska enligt engelsk media ha varit redo att lägga upp £50 miljoner för att få loss den franske anfallaren. Nu ser det inte direkt ut som att det blir så ...

Bild för Silly-season

Ny helg - nya Benzemarykten

I början av helgen kom rykten om att Arsenal skulle köra ner ett privatjet till Madrid för att hämta Karim Benzema så att han kunde läkarundersökas inför en transfer.
Igår kom nya rykten att den franske anfallaren var redo att lämna Bernabeu för spel i norra London.
The Gunners skulle lägga ett bud på £50 miljoner inom 48 timmar för att göra klart affären.

Bild för Silly-season

Real accepterar Arsenals Benzemabud?

Talksports Rodney Marsh säger nu att Real Madrid har accepterat Arsenals bud på £48 miljoner för Karim Benzema.
Fransmannen har länkats ihop med en flytt till London hela sommaren och ska man tro den förre QPR-anfallarens källor är en affär nära.
- Jag fick ett samtal från en polare till mig, som haft rätt många gånger innan, och han sa att han tror att Real har accepterat budet som är någonstans runt £48 miljoner. Han har alltid haft rätt innan, så vi får vänta och se, säger Marsh.

Bild för Silly-season

Arsenal ville värva Bayernduo

Engelsk media skriver idag att Arsenal tidigare under transferfönstret ville köpa loss Thomas Müller och Robert Lewandowski från Bayern München. Arsene Wenger var sugen på att förstärka den offensiva linjen med någon av dem - men tyskarna var inte sugna på att sälja.
Daily Mail skriver att Arsenal var beredda att slanta upp runt £50 miljoner för att få loss någon av Müller/Lewandowski.

Tidningen skriver till och med att Wenger ville värva båda två innan man öppnade samtal med Real Madrid om att signa Karim Benzema.

Bild för Silly-season

Arsenal förbereder jättebud på Benzema

The Gunners ska förbereda ett klubbrekordsbud, £45 miljoner, för att få loss Karim Benzema från Real Madrid. Klubbledningen ska ha gett Wenger okej att lägga ett bud i den prisklassen.
Spanjorerna vill ha minst £40 miljoner för sin franske anfallare.
Det har snackats om Benzema hela sommaren trots att Wenger avfärdat den möjliga transfern.

Arsenal ska redan ha gett Benzema ett personligt mycket bra kontraktsförslag.

Sidor