Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu blir det matchträffar i Västerås.

Arsenal Sweden drar igång i Västerås

fre 15 nov 2013 kl 12:50

Nu utökar Arsenal Sweden lokalverksamheten än en gång och den här gången är det Västerås som står på tur.

Arsenal Swedens storsatsning på lokalverksamheten spinner vidare och nu ser vi till att öppna upp portarna i Sveriges femte största stad - Västerås. I Västerås kommer Robert Wossmar och Dan Persson vara ansvariga för matchträffarna och förhoppningen är att så många medlemmar som möjligt sluter upp! Ni kan läsa mer om ambassadörerna genom att klicka in er på deras lokala sida här på Arsenal Sweden.

Träffarna i Västerås kommer äga rum på det nyöppnade Allstar Bar som hittas på Stora Gatan 5 (Gamla Oliver Twist i Punkt). Närmaste busshållplats är Stora Gatan dit buss 1, 2, 3, 4, 5, 6 går. Första träffen äger rum redan nästa vecka då Arsenal tar sig an Southampton (23 november), så se till att gå in och anmäl er redan nu!

Vi har låtit Dan Persson och Robert Wossmar introducera sig själva.
"Vi har länge planerat på att starta upp någonting i Västerås, men tyvärr har det aldrig blivit av. Nu är vi dock äntligen på gång och har fått en fin möjlighet att börja anordna matchträffar på nyöppnade Allstars. Vi hoppas innerligt att så många supportrar som möjligt både i och utanför Västerås tar chansen att besöka en av våra många kommande matchträffar. Vi välkomnar alla medlemmar med öppna armar och hoppas att alla ska trivas så bra som möjligt".

Varmt välkomna till en träff i Västerås!