Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Trollhättan nästa.

Arsenal Sweden drar igång i Trollhättan

fre 29 nov 2013 kl 14:24

Nu utökar Arsenal Sweden lokalverksamheten än en gång och den här gången är det Trollhättan och Vänersborg som står på tur.

Arsenal Sweden fortsätter sin storsatsning på lokalverksamheten och den här säsongen har vi dragit igång träffar i en rad nya orter, bl.a. Gävle, Lidköping, Helsingborg och Västerås för att nämna några.
Nästa ort att öppna upp för lokalverksamheten är Trollhättan samt Vänersborg där vi märkt av att det finns ett stort Arsenal-intresse. I Trollhättan kommer alla supportrar att samlas på Pitcher's som ni hittar på Kungsgatan 49. På Pitcher's har vi specialerbjudande på en valfri hamburgare inkl. öl för enbart 99 kronor vid uppvisande av medlemskortet.

Efter nyår kommer vi även börja anordna träffar i närliggande Vänersborg, men vi börjar med att träffas i Trollhättan. Så fort allting är klart i Vänersborg kommer nödvändig information att dyka upp på hemsidan.
Första två träffarna i Trollhättan äger rum den 8 december då Arsenal möter Everton samt den 14 december då Manchester City tar sig an Arsenal. Se till att anmäla er till träffen den 8 december genom att klicka in er här (ni kan även hitta den i kalendern). Ni måste vara medlemmar för att kunna anmäla er. Till träffen mot Manchester City anmäler ni er här. Har ni problem med att anmäla er? Maila i sådana fall andreas.andersson@arsenal.se eller kristonel.elwe@arsenal.se

De som är ansvariga för lokalverksamheten i "tvåstaden" Trollhättan/Vänersborg heter Bruno Ojdanic och Deyan Kacharov. De är stora Arsenal-supportrar och har visat stort initiativ att starta matchträffar i städerna. Här följer mer information om dem.

Bruno: Mitt namn är Bruno Ojdanic och fyller 20 år i januari. Jag studerar till att bli lärare vid högskolan Väst i Trollhättan. Bortsett från att följa Arsenal ofta gillar jag även att följa brittisk fotboll i allmänhet och då ofta de lägre ligorna som t.ex. Championship. Hittar ni mig inte på campus, framför Viasat eller i diverse Arsenal-forum hittar ni mig förmodligen i gymmet, träningslokalen eller på krogen. Tillsammans med Deyan kommer jag att börja anordna matchträffar i Trollhättan och Vänersborg för att dela intresset, glädjen och gemenskapen som jag känner när jag ser Arsenal spela.

Deyan: Mitt namn är Deyan Kacharov, är 20 år gammal och jobbar som ansvarig inom en familjeägd restaurangverksamhet. Den tid då jag inte jobbar spenderar jag på gymmet eller i träningslokalen där kampsport oftast är på schemat. Utöver gymmet och jobbet är jag en kille som gillar att utforska nya kulturer, länder och möjligen krogar. Självklart älskar jag Arsenal mer än någonting annat och tillsammans med Bruno kommer jag att börja anordna matchträffar i Trollhättan för att dela och uppleva glädjen med andra som har Arsenal i sitt hjärta.

Bor du i eller i närheten av Trollhättan? Missa då inte de första två träffarna på Pitchers som äger rum den 8 december (Arsenal-Everton) och 14 december (Manchester City-Arrsenal)! Varmt välkommen på matchträffar i sann Arsenal-anda.