Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här avgör Ramsey cupfinalen.

Ramseys tankar om vinnarmålet på Wembley

ons 21 maj 2014 kl 22:38

Aaron Ramsey beskriver sitt mål på Wembley som innebar 3-2 mot Hull och seger i FA-cupen som sitt viktigaste mål i karriären. Walesarens mål satte punkt på en otroligt nervkittlande final och comeback för Arsenal efter att ha legat under med 0-2 på Wembley.

Ramseys mål var han 16:e för säsongen och 23-åringen var lättad efteråt att få avsluta säsongen med en vinst och en titel.
- Jag hade ett par riktigt dåliga skott i matchen men det spelar ingen roll nu i efterhand. Det var ett bra förarbete av Giroud, jag skrek efter bollen och han klackade den till mig. Målvakten har mycket mindre tid att reagera om man skjuter på ett tillslag.

- Det var mitt viktigaste mål jag gjort sen jag kom till Arsenal. Jag är jättenöjd vad jag har presterat detta året. Utan mina lagkamrater hade jag aldrig klarat av att prestera så här men jag är lite ledsen över att jag åkte på en skada.
Aaron Ramsey fortsätter:
- Jag är otroligt lättad över att vara tillbaka på fotbollsplanen, gör skillnad där ute och vinner FA-cupen. Jag har en härlig sommar som väntar. Jag ska gifta mig så det blir en lycklig sommar. Efter det ser jag framemot nästa säsong och ännu mer titelchanser. Förhoppningsvis har vi chansen till ännu fler titlar nästa säsong.