Medlemmar: 8707 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är öppen för att förstärka Arsenals trupp ytterligare.

Wenger kommenterar transferläget

tor 7 aug 2014 kl 16:11

Arsenal har kört members day idag på Emirates Stadium och då höll Arsene Wenger en presskonferens där han uttalade sig om kommande möjliga transfers.

Mycket snack handlade om kaptenen Thomas Vermaelen. Wenger bekräftade att det finns bud att ta ställning till för Arsenal - och att belgaren troligen lämnar London inom kort.
- Jag har sagt sedan starten av säsongen att Thomas kan komma att lämna oss för han behöver spela. Det finns bud på honom, från vilka säger jag inte, men ni kommer att märka inom kort.

Wenger sade också att han helst ser att Vermaelen säljs till en klubb utomlands och det lär vara låga odds på att det är Barcelona som är det hetaste alternativet för belgaren.
Vem som kommer att ersätta Vermaelen som kapten är inte klart än - inte heller om Arsenal kommer att värva en ny mittback.
- Det kan hända, säger Wenger.
- Vi är inte nära att göra klart med någon och jag kan inte ge er något namn. Men det är 3,5 veckor kvar innan transferfönstret stänger och vi är öppna för att förstärka truppen ytterligare.

En som inte verkar ansluta, som det snackats mycket om, är Sami Khedira.
- Vi var inte nära att signa honom i och med att vi har Jack Wilshere tillbaka och frisk och att vi redan har flera offensiva box-till-box-mittfältare i truppen.