Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs gick ut skadad ännu en gång.

Gibbs klev av skadad

lör 25 okt 2014 kl 19:19

Det var inte enbart muntra miner i Arsenal efter tvåmålssegern mot Sunderland under lördagseftermiddagen. Att Kieran Gibbs lämnade planen i den andra halvleken gjorde även Arsenalsupportrarna ordentligt oroliga.

Gibbs skador sedan augusti 2013

 aug 2013 - huvud
 nov 2013 - vad/skenben
 dec 2013 - vad/skenben
 feb 2014 - hamstring
 mar 2014 - vrist
 apr 2014 - vrist
 aug 2014 - baksida lår
 okt 2014 - höft 

Källa: Physioroom.com 

Målskytten från onsdagens match mot Anderlecht tvingades halta av planen i den 74:e matchminuten. Med Laurent Koscielny och Mathieu Debuchy på skadelistan sedan tidigare var ytterligare en back skadad inte vad Arsene Wengers lag behövde.
- Det ser ut att vara problem med höften som han hade redan i halvtid. Han ville fortsätta men till slut fungerade det inte längre. Jag vet inte riktigt vad som är fel, sa Wenger till BBC efter matchen.

Gibbs klev av skadad även i premiären mot Crystal Palace den 16 augusti och spelade efter det inte förrän i matchen mot Dortmund den 16 september. Än finns ingen prognos över hur länge vänsterbacken blir borta denna gång.
En som däremot nyligen lämnat skadelistan är Theo Walcott som under lördagen återfanns i truppen för första gången sedan skadan mot Tottenham i januari. Någon speltid blev det dock inte för Walcott denna gång.