Medlemmar: 8777 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Welbeck kunde belåtet ta på sig Wengerjackan efter segern på Old Trafford.

Welbeck: "Att komma tillbaka och slå ut dem ur cupen är hårt"

tis 10 mar 2015 kl 00:31

Tillbaka på sin tidigare hemmaarena sänkte Danny Welbeck sin favoritklubb. - Det var skönt för mig personligen att få göra målet, men huvudaken var att vi gick vidare till nästa runda, säger matchhjälten.

Antonio Valencias hemåtpassning till David de Gea blev för lös.
Danny Welbeck högg, var först på bollen, rundade Manchester United-keepern.
Och rullade in 2-1-målet som sänkte Arsenalanfallarens gamla klubb.
- Jag gjorde mål för laget och vi är vidare till nästa runda. Vi ska till Wembley och semifinalen och det ser vi alla fram emot, säger Welbeck till Viasat efter matchen.
- Det var skönt för mig personligen att få göra målet, men huvudaken var att vi gick vidare till nästa runda.

Welbeck är uppväxt i Manchester United och har bortsett från lånesejourer i Preston och Sunderland spelat hela sin karriär i klubben.
Men på transfer deadline day i höstas såldes han. Till Arsenal - och idag var han tillbaka på sin gamla hemmaarena för första gången sedan flytten.
- Jag fick ett bra mottagande, vilket jag tackar dem (unitedfansen) enormt för. Jag har spenderat så många år här i klubben, växt upp som en Manchester United-supporter och sedan fått chansen att spela för laget. Det var något som jag drömt om. Att komma tillbaka och slå ut dem ur cupen är hårt, men jag försökte vara så respektfull som jag kunde. Jag vet hur mycket de här fansen betyder för mig, säger Welbeck.

Men när han byttes ut i den 74:e minuten buades han ut av delar av hemmapubliken.