Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud öser in mål.

Giroud målskytt i fjärde raka PL-matchen

lör 14 mar 2015 kl 21:30

Olivier Giroud är i storform. Forwarden gjorde i lördagens match mot West Ham mål i fjärde raka ligamatchen. Här är hans kommentarer efter matchen.

- Det är självklart en fantastisk seger för oss. Vi är i bra form och har vunnit 8 av de senaste 9 ligamatcherna. Vi hade lite problem att få in 2-0-målet men när vi väl gjorde det kunde vi spela mer avslappnat sista minuterna, sa Olivier till Sky Sports.

Giroud gjorde en briljant insats då han var inblandad i alla Arsenals tre mål. Han gjorde själv, precis innan halvtid, 1-0 till Arsenal efter att Özil och Ramsey stått för förarbetet och fransmannen vikt in i straffområdet och avlossat ett hårt skott som letade sig in i bortre krysset efter att ha ändrat riktning på West Ham-försvarare. Han låg sedan bakom Ramseys 2-0 när han, placerad i straffområdet, fint väggade med Walesaren som avslutade säkert. Han var sedan även högst inblandad i 3-0 när han spelade fram Cazorla som sedan assisterade Flamini.
- Vi hade lite svårt att sätta bollen i mål idag men 3-0 är en bra seger och ett bra resultat att ta med oss inför veckans Champions League-match.

Olivier gjorde alltså mål för fjärde matchen i rad i Premier League och har nu totalt 11 mål. Ett imponerande facit då han endast startat 13 matcher i ligan.