Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det Ospina eller Szczesny i kassen mot Villa?

Hur ska Arsenal starta cupfinalen?

fre 29 maj 2015 kl 12:03

Det är hård konkurrens om platserna i cupfinalelvan - men hur tänker Arsene Wenger? Blir det Szczesny eller Ospina? Och får de formstarka Wilshere och Walcott starta?

"Jag har några stora beslut att ta inför lördag, till och med lämna bra landslagsspelare utanför truppen vilket visar vilken stor trupp vi har".
Citatet kommer från Arsene Wenger inför den stundande cupfinalen på Wembley.
Arsenal möter Aston Villa och kick off är 18:30.
Så långt är det glasklart.
Men vilka startar matchen?

Ifjol fick Lukasz Fabianski förtroendet i cupen när Wojciech Szczesny var etta. I år har Szczesny tappat sin plats och har bara fått stå i cupen, men förra säsongen fick Fabianski chansen att "värma upp" inför Hull-finalen genom att stå i den sista ligamatchen mot Norwich.
Den chansen fick inte Szczesny mot West Bromwich i söndags vilket gör att osäkerheten inför morgondagens final är stor.
Vem står?
Szczesny eller Ospina?
- Jag kommer inte att berätta idag vem som står. Det finns ingen anledning till det. Ingen har fått reda på det än, men vad som är viktigt att vi som trupp fokuserar på matchen och att vinna den, säger Wenger.

Det finns så klart fler spelare som knackar på dörren till en plats i elvan. Både Jack Wilshere och Theo Walcott har kommit tillbaka starkt på slutet medan Olivier Giroud var iskall en längre tid.
- Mestadels är det spelare som kommer in i finalerna som blir inbytta, de gör skillnaden. Därför är det viktigt att hylla hela truppen och vi ska fokusera på den här matchen som ett lag och se till att vi åker hem med pokalen.

Vad tycker du?
Hur tycker du att Wenger ska starta cupfinalen?