Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här följer ni sista transferdagen live.

Transfer deadline day - live

tis 1 sep 2015 kl 11:22

Arsenal.se följer den sista dagen av transferfönstret och uppdaterar live vad som händer runt Arsenal.

Här samlar vi alla rykten under dagen:

19.00: Transferfönstret stängt - inga mer spelare in till Arsenal.

17.05: Arsenal ska spana in Gabriel Barbosa. Den 19-årige Santosanfallaren har spelat för de flesta av Brasiliens ungdomslandslag (Telegraph).

17.04: PSG ska ha sagt till Arsenal att det är större chans att ni får loss Zlatan än att ni får köpa Cavani.

15.46: Arsenal ska ha lagt ett bud för att få loss Leicesters Joe Dodoo för att övergången ska bli klar innan transferfönstret stänger klockan 19.00. Dodoo gjorde hattrick för Leicester i Ligacupen mot Bury och han kan spela både forward och på kanten (Football Insider)

14.40: Tidigare nämnde Draper skriver också att Arsenal kan försöka att få loss PSG:s 20-årige mittfältare Adrien Rabiot om man kan få iväg Flamini. Men PSG ska inte vara sugna på att sälja.

14.17: Rob Draper på Mail skriver nu att Arsene Wenger inte är redo att slanta upp de £50 miljoner som Cavani ska kosta att köpa loss från PSG. Wenger ska inte vara främmande för att lägga ut den summan för en anfallare, han ville verkligen ha Benzema, men tycker inte att Cavani är så bra för den prislappen.

13.30: Det händer inte mycket av värde just nu. Evening Standard försöker skrämma liv i Arsenals försök att värva en forward genom att slänga ut att Wenger kanske är i Paris för att försöka få loss Zlatan Ibrahimovic (ES)

12.17: BBC-journalisten David Ornstein skriver på Twitter att det är väldigt osannolikt att Arsenal kommer att göra någon business idag.

11.54: En deal som kan vara klar som det verkar är att Nacho Monreal verkar ha skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal - en förlängning av det nuvarande kontraktet som sträcker sig till 2017 (Football Insider)

11.42: Mathieu Flamini kan fortfarande vara på väg bort från Arsenal med Galatasaray som tänkbar adress (Daily Mail).

11.25: Här är spelarna som Arsenal köpt på Transfer Deadline day de senaste säsongerna:
2011 - Andre Santos (£6.2m), Per Mertesacker (£10m), Mikel Arteta (£10m), Yossi Benayoun (lån) 2013 - Mesut Özil (£42.5m) 2014 - Danny Welbeck (£16m)

11.15: Telegraphs Jeremy Williams skriver på Twitter att han inte tror att Arsenal kommer att värva någon mer spelare idag.

Tidigare imorse:

Arsene Wenger är i Paris och i princip det enda som det snackas om i Arsenalväg den här transfer deadline day är vad han kan tänkas göra där. Bilder har cirkulerat på Twitter där han är på flyget, på ett hotell och i någon form av bar där de som är som mest kreativa tror att han står och snackar med Edinson Cavani.

Engelsk press är också oenig i rapporteringen kring Cavani. Daily Star skriver att PSG ska ha accepterat Arsenals bud på £42 miljoner medan BBC säger att det är osannolikt att PSG vill släppa sin uruguayanske anfallare.

En del tror att Wenger är i Paris för att försöka köpa loss PSG:s unge anfallare Jean-Kévin Augustin, andra tror att det rör sig om Adrien Rabiot för £16 miljoner.

Det har också förekommit rapporter på morgonen om att Dynamo Moskva tackat nej till det bud Arsenal lagt för att låna in anfallaren Aleksandr Kokorin.