Medlemmar: 8567 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Colin Lewin leder Alexis Sanchez av planen efter chilenarens skada.

"Det är tre nya skador"

sön 29 nov 2015 kl 20:35

Arsenal tvingades byta ut både Koscielny och Alexis under matchen mot Norwich. Dessutom avslutade Cazorla andra halvlek med smärtor i knät.

Redan efter knappt tio minuter tvingades Laurent Koscielny avbryta matchen mot Norwich, och i andra halvlek linkade även Alexis Sanchez ut. Arsenals digra skadelista växer för varje match som går.
- Det är tre skador, för Cazorla spelade på ett ben under den sista delen av andra halvlek på grund av knäproblem. Alexis har en lårskada och Koscielny är skadad i höften. Jag kan inte säga hur svåra skadorna är, utan det får vi se i morgon, säger Arsene Wenger till Sky Sports.

Alexis skada är extra känslig för Wenger då han inför matchen pratade om att chilenaren behövde vila efter intensivt matchande. Efter matchen försvarar Arsenalmanagern sitt beslut att trots allt spela mittfältaren.
- Det är inte säkert att antalet matcher han har spelat är den avgörande faktorn här. För tillfället har vi inte haft så mycket val när det gäller de offensiva spelarna för Welbeck och Walcott är skadade, och Oxlade-Chamberlain har precis kommit tillbaka, så det är inte alltid möjligt att vila spelare. Jag skulle ha vilat honom idag, men han kände sig bra innan matchen och var tydlig med att det inte var några problem.