Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger njöt av kvaliteten på målen mot Sunderland.

Wenger: "Jag tror alla skulle tagit det beslutet"

lör 29 okt 2016 kl 17:19

Arsene Wenger var mycket belåten efter segern mot Sunderland.

Arsenalmanagern var väldigt nöjd med insatsen mot Sunderland efter att han till slut sett laget vinna med komfortabla 4-1.

- Vi gjorde överlag en bra match. Första halvlek var bra men vi startade inte den andra halvleken med samma flyt under de första fem, tio minuterna. Ungefär tjugo minuter in såg vi dock ut att kunna göra mål på varje chans. Det saknades däremot något i sista passningen, avsluten och vi fick inte någon straff. Plötsligt står det 1-1 och det är sådant som händer i Premier League. Vi svarade dock bra och i slutänden var det en komfortabel seger, sa Arsene Wenger till Sky Sports efter matchen.

Sky: Kunde du njuta av kvaliteten på målen?

- Ja, det måste jag säga att jag gör. Jag har sett mycket fotboll men jag njuter fortfarande. Att laget spelar bra är det jag njuter mest av.

Sky: Kan du ta lite av äran idag genom att introducera Giroud?

- Det är lätt för managern att ta äran när han har kvalitetsspelare på bänken. Du behöver inte vara en speciell manager för att ta ett sådant beslut. Det står 1-1 och du har Olivier Giroud på bänken. Jag tror alla skulle tagit det beslutet.

Sky: Hur skönt känns det att Giroud är tillbaka och att även Alexis producerar?

- Ja, och Aaron Ramsey är tillbaka. Xhaka är inte längre avstängd. Cazorla är förhoppningsvis tillbaka snart. Vi är utrustade för att spela många matcher, det är alltid upp till mig att hitta rätt balans i startelvan.