Medlemmar: 7603 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin är spelklar igen.

Bellerin tillbaka mot Spurs

tor 3 nov 2016 kl 10:54

På dagens presskonferens hade Arsene Wenger uppdateringar om de spelare som saknades mot Ludogorets och en ny skada.

Det verkar som om Hector Bellerin är fit för fajt att ta sig an Tottenham i söndagens North London Derby. Wenger avslöjade att han nog kunde ha spelat i tisdags men stannade hemma från resan till Bulgarien som en säkerhetsåtgärd. Av de andra justerade spelarna verkar Theo Walcott vara närmast att kunna springa ut på Emirates vid lunchtid på söndag. Nacho Monreal har sen test inför derbyt medan Santi Cazorla ännu inte tränat och verkar långt från att finnas med vare sig i startelvan eller på bänken. Tyvärr har Kieran Gibbs dragit på sig en axelskada och även hans deltagande är tveksamt.