Medlemmar: 4781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mot toppen och gruppseger, säger Wenger.

"Nu ska vi slutföra jobbet hemma"

tis 22 nov 2016 kl 16:45

Slår Arsenal PSG på onsdag kväll i norra London är gruppsegern klar. Arsene Wenger hoppas Gunners fixar det. - Om vi gör jobbet efter fem omgångar så innebär det att vi har gjort det bra, säger fransmannen.

Det är redan klart att Arsenal och Paris Saint Germain har gått vidare från grupp A. Vi och fransmännen har tio poäng efter fyra omgångar. Basel och Ludogorets har en poäng var.
På onsdag kväll kan det avgöras vilket laget vinner gruppen.
Segraren i mötet på Emirates Stadium är då klar gruppetta.
- Båda lagen har gjort jobbet bra fram till nu. Vi har gjort det på bortaplan och nu ska vi slutföra jobbet på hemmaplan. Vi fick ett kryss där (i Paris) och nu är det upp till oss att vinna matchen. Det är en lyx att vara kvalificerad efter fyra omgångar. Om vi gör jobbet efter fem omgångar så innebär det att vi har gjort det bra, säger Arsene Wenger.

Mötet på Parc de Princes slutade 1-1 efter Alexis Sanchez fixat kvitteringen i slutet. Men Arsenal hade långa stunder stora problem med PSG och ska vara väldigt nöjda med poängen - som keepern David Ospina var högst delaktig i.
- Vi behöver vara bra både offensivt och defensivt. Båda lagen är solida defensivt. PSG gillar att ha boll, vi gillar att ha boll. Den första matchen var väldigt öppen och en bra match. Jag hoppas det blir det imorgon också. Det är viktigt att vinna gruppen. Vi hade skapat oss momentum, men har tappat det lite på slutet. Vi vill förstärka det igen och vinna, säger Wenger.

Förra säsongen säkrade Gunners avancemanget i den sista omgången i Aten när Olivier Giroud smällde in ett hattrick mot Olympiakos.
Det dramat slipper Wenger i år.
- Förra året fick vi kämpa in i det sista. Nu kan vi göra klart jobbet efter fem omgångar vilket innebär att vi har gjort det bra, säger Arsenalmanagern.