Medlemmar: 3706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Förhandlingarna med stjärnduon kommer upptas igen i sommar.

Förhandlingarna med Özil och Alexis lagda på is

ons 22 mar 2017 kl 16:20

Det är inte bara på planen det går dåligt för Arsenal. Idag berättade Arsene Wenger att klubben skjutit upp kontraktsförhandlingarna med Mesut Özil och Alexis Sanchez till efter säsongen.

Både Özil och Alexis har kontrakt med Arsenal till sommaren 2018 och förhandlingar om nya har pågått en tid utan att man hittat en lösning om nya dealar. Idag sade Arsene Wenger i BeIn Sports att man lagt förhandlingar på is ett tag.
- För tillfället har vi inte hittat en lösning. Vi har bestämt oss för att fokusera på det efter att säsongen är slut, i sommar, säger fransmannen.
- När man inte når en lösning är det bättre att lämna det och sedan sätta sig igen i sommar.

Alexis, som lämnade England för att spela med Chile, ska vara okej i sin ankel som han skadade mot West Bromwich. Klubbar som Juventus, PSG och Atletico Madrid har visat intresse att värva anfallaren som är på väg mot sin målmässigt bästa säsong i Gunners.

När det gäller Özil så är han med tyska landslaget och släpper dessutom sin självbiografi. Det har funnits många frågetecken runt spelfördelaren senaste tiden och han har inte alls spelat mycket. Mot WBA var han skadad och han kommer inte heller att spela kvällens träningslandskamp mot England där Lukas Podolski ska tackas av.
Rapporter om att Fenerbahce vill plocka honom i sommar finns.
Det sägs att Arsenal erbjudit honom £280 000 i veckolön för ett nytt kontrakt, men det har han fortfarande inte skrivit på.

Wenger hade heller inget nytt att säga om sin egen framtid.
- Nyheten är att jag inte har några nyheter, sa han.