Medlemmar: 8892 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger under matchen mot Manchester City.

”Det var viktigt att vi inte förlorade”

sön 2 apr 2017 kl 21:57

Arsene Wenger pratade med Sky sports efter matchen och sa följande om dagens insats mot City.

”Jag tror att ett oavgjort resultat var viktigt idag, även om det inte är nog poängmässigt så var det viktigt för lagets mentalitet och psyke att vi inte förlorade.”

Lauren Koscielny gick av skadad i halvlek och Wenger berättade att Kos i halvlek hade sagt till honom att han inte kunde genomföra rusher och behövde därför bytas ut. Det är hälen som spökar igen för Kos och Wenger vet inte hur länge han kommer bli borta.

Gällande kampen om CL-platser erkänner Wenger att laget har en tuff uppgift framför sig. Enligt honom behöver laget fortsätta att visa kämpaanda men att det inte är nog, de behöver även börja vinna matcher.

Osäkerheten kring Wenger framtid togs återigen upp i intervjun och frågan ställdes om det kan vara en distraktion för spelarna?
”Jag hoppas inte det. Jag är professionell och jag har alltid sagt att oavsett om jag stannar tio månader eller tio år har jag visat stor lojalitet och engagemang. Jag älskar den här klubben och så länge jag är kvar kommer jag göra mitt bästa.”

Wenger avslutar intervjun med att ytterligare en gång meddela att han har fattat sitt beslut och att det kommer meddelas snart.