Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ett par nya spelare kan vi räkna med, enligt Wenger.

"Vi kommer värva två-tre spelare, max"

mån 5 jun 2017 kl 00:41

Vad kan vi förvänta oss för spelinköp i sommar? Arsene Wenger har planerna klara: "Vi kommer värva två-tre spelare, max".

Om knappt en månad öppnar transferfönstret. Inte konstigt att det är mycket transfersnack runt Arsenal. Det ryktas om spelare in - och det snackas om vilka som kan lämna.
Det är Alexis och Özil.
Det är Mbappé, Turan och Lacazette.
Arsene Wenger har snackat med BeIn sports om vad för planer klubben har i sommar.
- Vi kommer att värva två-tre spelare, max. Vi kan inte spendera så mycket så andra klubbar för vissa klubbar har externa resurser som gör att det praktiskt taget är obegränsade. Vi kan spendera pengar för att vi skött klubben väl.

- Vi ska inte glömma bort att summan av de spenderade pengarna inte är någon garanti för succé. Vi ska vara klara vad vi definierar som en stor värvning. Är Rob Holding en stor värvning för er eller inte, säger Wenger.
- När du värvar en spelare för £40 miljoner så kommer alla i början att ha en positiv bedömning. Köper vi honom för £2 miljoner så kan han inte vara bra? Det betyder att stora värvningar inte alltid är sammankopplade med summan av pengar som spenderats.

För andra sommaren i rad som har Arsenal länkats ihop med Riyad Mahrez.
Det blev inget ifjol.
Men nu verkar det som att den offensiva mittfältaren vill lämna The Foxes.
- Jag gillar spelaren. Han hade stor del i att Leicester vann ligan. Har vi lagt ett bud? Nej. Inte än. Och när jag säger inte än menar jag att det kan hända och att det inte händer, säger Wenger.