Medlemmar: 3914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Alexis ta en plats i truppen?

Alexis aktuell för spel?

fre 18 aug 2017 kl 18:06

Det spekuleras om att Alexis Sanchez är redo för att vara med i matchtruppen igen. Chilenaren var med på dagens träning.

Arsene Wenger gick tidigare i veckan ut och sa att Alexis av allt att döma inte skulle vara redo att spela mot Stoke på lördagskvällen. Efter att Arsenalanfallaren var med under fredagens träning kommer nu rapporter som säger att han kan komma att finnas med i matchtruppen inför lördagen, då han ska ha återhämtat sig från sin sträckning i magmuskeln.

I övrigt är Shkodran Mustafi aktuell för säsongsdebut medan Per Mertesacker och Francis Coquelin åtminstone kommer ta plats i matchtruppen. Laurent Koscielny missar sin tredje och sista (för den här gången) match på grund av avstängning, medan Santi Cazorla är långt ifrån spel. Jack Wilshere gjorde comeback i U23-laget i måndags, men är ännu inte aktuell för spel i Premier League efter sin skada.