Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Granit Xhaka har dragit in mest poäng i Arsenal så här långt.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 6 sep 2017 kl 12:00

Säsongens tre första matcher är avklarade och årets Fantasy Premier League har så dragit igång. Väldigt roligt är det att så många har valt att gå med i ligan, vi är nästan 500 lag den här säsongen.

Arsenal Swedens liga

Vill du vara med i Arsenal Swedens liga - gå in och registrera dig på fantasy.premierleague.com, ta ut ditt dream team och gå efter det in på Join Private League, skriv där in 119905-31299

För att få vara med och tävla om matchtröjan måste du vara medlem i supporterklubben. Vi ber er också att ha med era namn under laget så att vi kan kontrollera det. De som inte har sina namn där kommer inte kunna vara med och vinna tävlingen.

För min egen del så har jag startat säsongen ungefär lika bra som vårar kära Arsenal, jag parkerar på plats 321 i Arsenal Swedens liga och det gott folk är likt Arsenal inte gott nog.
Premiärdagen fick jag panik och bytte bort våran egen Aaron Ramsey samt Kieran Trippier, båda med skador, att sedan Ramsey hoppar in och avgör premiären är bara min sedvanliga tur.
Nu har jag modellerat om laget lite, in har West Broms succé-back Ahmed El-Sayed Hegazi kommit tillsammans med Man United-duon Pogba och Lukaku, garanterar inte det poäng vet jag inte vad.

Toppar Arsenal Swedens-liga så här långt gör Ya Gunners Ya Touré som dragit in 211 poäng på tre matcher.
Månadens spelare blev kvartetten Firmino, Bailly, Mkhitaryan och Pogba som alla drog in 26 poäng i augusti, lupp ska också läggas på tidigare nämnda Hegazi, Egyptern som är inlånad för säsongen får för endast £4.8 och det gott folk är ett givet inslag.

Oroande är att väldigt många verkar ha tappat tron på våran egen Alexandre Lacazette, nästan 100 000 har bytt bort honom ur sitt lag, men där sitter jag säkert i båten, Lacazette kommer att leverera, var så säkra.

Stor lycka i september med era lag, för gud vet att jag behöver det med mitt!