Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

N'Zonzi var i London för att träffa sin son.

N'Zonzi dissar Arsenalintresse

ons 6 dec 2017 kl 15:20

Han säger sig vara på väg bort från Sevilla. Men Steven N'Zonzi avfärdar att han ska vara på väg till Arsenal.

Gårdagens transfersnackisar i Arsenalvärlden var dels Walcott - men också Steven N'Zonzi. Fransmannen får inte spela i Sevilla och verkar vilja bort från klubben. Ryktet sade att han var i London.
Och då var Gunners intresserade.

Men idag säger N'Zonzi till France Football att han inte alls var i London och förhandlade med någon klubb. Har var där och träffade sig son.
- Jag är i London, det är sant, men det har inget med fotboll eller någon transfer att göra. Jag kom för att träffa min son som bor här och jag ville spendera tid med honom. Det har inget att göra med att jag ska signa för Arsenal eller någon annan klubb, säger han.

Dock verkar det finnas sanning i att han vill lämna Sevilla.
- Min framtid är någon annanstans än Sevilla. Jag tränar med truppen, men när det kommer till matcher så blir jag inte uttagen. Det smärtar, förstås. Det kommer inte att vara länge. Jag behöver bara vänta till efter december, då tar det slut, det är säkert. Jag hoppas att laget går vidare i Champions League och går bra framöver, men jag kommer inte att vara en del av äventyret.

Sevilla säger dock att det inte har kommit in några bud för N'Zonzi - som tidigare i år förlängde sitt kontrakt med klubben fram till sommaren 2020.