Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det har varit november - då har Wenger sovsäcken på sig.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 9 dec 2017 kl 17:06

Ännu en månad är avverkad. Så här är läget i Arsenal Swedens Fantasy Premier League.

Försenat så kommer här november månads fantasy-uppdatering, och för en gångs skull gör Arsenal en november-månad över förväntan. November som annars brukar vara ett stort mörker slutade nu i tre segrar och en förlust där vi bland annat städade av Spurs på hemmaplan i NLD. Som sig bör så plockade jag bort alla spår av våra rivaler inför derbyt och resultatet gick också med oss.

För egen del hade jag ett ganska bra november, jag är inom topp 200 och för mig är det ett helt okej betyg, men kan jag pressa upp mig till en placering inom dom 100 första innan säsongen stänger kommer jag att hjula fram.

Bäst i november gick annars Robert Wennerstams Failers som drog in hela 299 poäng på dom fyra omgångarna. Totalt så ligger LillJonke Midsummers i topp på 908 poäng, två poäng före FC Knä på andraplatsen. Bakifrån har Jürgen Flopp (bästa lagnamnet!) bara en poäng upp från sin tredjeplats.

På spelarsidan så har alla gått all in på den lille faraon, Mo Salah. Hela 54,7% av alla spelare har egyptiern i sitt lag, och det kanske inte är konstigt då han leder poängligan med sina 113 poäng, och han har ett ganska tryggt försprång med till City-duon De Bruyne och Sterling.

All lycka i december fantasy-kamrater!