Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis har dragit in 97 poäng so far den här säsongen - flest av alla Arsenalspelare.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 4 jan 2018 kl 18:20

God fortsättning på er fantasy-spelare. 2017 har blivit 2018 och nu har halva Premier League tillika Fantasy-säsongen passerats.

December var en omtumlande månad både som Arsenal-fan och som fantasy-spelare, dom två segrar som Arsenal lyckades få ihop på sju spelade matcher var verkligen inte gott nog och nightmare november bytte bara månad till december.

Mitt eget poängjagande följde Arsenals, alltså fullständigt under isen, jag föll som en sten trots idoga försök på transfermarknaden till framgång, att plocka in Lukaku igen efter han har gjort två baljor på kort tid var till exempel en väldigt dålig idé. Men säsongsinledningens poänggarantier (?) Lukaku och Lacazette har verkligen stannat av och båda två lider av att spela i lag som just nu knackar sig fram, båda två dysfunktionella på sina egna sätt.

I fantasy-ligan så fortsätter LillJonke Midsummers att ånga på i toppen, Jürgen Flopp har tagit ett steg upp till andraplatsen medans PeakyBlinders skogar på tredjeplatsen. Annars så gick Dial Square bäst i december med 493 poäng. Själv fick jag ihop 316 poäng i december och det räckte till 366:e plats, alltså fullständigt bedrövligt.

Hetast på planen i december var igen Mo Salah som satte skräck i försvar runt hela ligan. Överlägset bästa värvningen i ligan så här långt, under egyptiern så har Sterling och De Bruyne bytt plats i poängligan, Mahrez har också börjat dra in poäng under nya tränaren Puél och kan vara ett hett tips för Januari.

God jaktlycka i januari!