Medlemmar: 3953 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det hejdå och hej för dessa herrar i januari?

Transfersnack - Alexis och Evans

tis 9 jan 2018 kl 13:16

Arsene Wenger ville inte säga så mycket om Evansryktet. Men han ville poängtera att Manchester City inte lagt något bud på Alexis Sanchez.

Arsene Wenger sade på dagens presskonferens att Arsenal inte hört något från Manchester City angående Alexis Sanchez. Det har varit en del snack de senaste dagarna att City vill köpa loss chilenaren nu i januari.
- Jag har inget att säga om det som jag inte redan sagt. Jag förväntar mig ingenting. Jag är fokuserad på morgondagens match. När kontakt sker svarar du på det. För tillfället är det väldigt tyst, säger Wenger.

Sky rapportar att City har en deal klar med Alexis. Om anfallaren väljer att gå dit i sommar kommer han att få en årslön på £13 miljoner och en sign-on-bonus på £30 miljoner. Om han skulle vilja gå nu ska City vilja vara beredda att lägga upp £20 miljoner. Snacket igår var att Gunners vill ha £40 miljoner om man ska släppa Alexis i januari.

Om Jonny Evans, som igår, igen, kopplades samman med en flytt till Arsenal till ville inte Wenger säga så mycket.
- Så länge vi inte har en överenskommelse med någon är det bäst att inte säga något alls.
Enligt engelsk media ska Arsenal och Manchester City båda jaga den nordirländske mittbacken.
- Jag vet inte om Manchester City jagar någon. Jag vet inte vad deras policy är. Om det kommer till finanser så vet vi att vi kommer att kunna mäta oss med dem. Det är välkänt.

Igår kom rapporter om att Arsenal varit i kontakt med WBA om en övergång för Evans.