Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det gick inte att spela vidare för Wilshere som tvingades byta i den 57:e minuten.

"Hoppas min skada inte är så illa"

tor 11 jan 2018 kl 00:50

Jack Wilshere kunde inte spela vidare i den andra halvleken och tvingades byta. Efteråt skrev mittfältaren "Jag hoppas inte min skada är så illa" på Instagram.

Jack Wilshere har kommit tillbaka starkt efter alla skador han haft i karriären och varit riktigt bra i flera av de senaste matcherna. Först fick mittfältaren bara lira Ligacupen och Europa League, men till slut slog han sig även in i Premier League-laget och är numera ordinarie i Arsenal igen.
Men ikväll mot Chelsea åkte engelsmannen på en ny skada.
Och tvingades utgå i 57:e minuten.
- Han har stukat fotleden och vid en första titt så ser det inte så illa ut. Han kommer självklart inte kunna spela på söndag, men jag vet inte hur länge han blir borta, sade Wenger efter 0-0-matchen.

Wilshere blockade ett skott och fick ont. Han testade att spela vidare men det gick inte.
26-åringen som var kapten fick kasta över bindeln till Shkodran Mustafi och byta.
- Det var en ära att få bära bindeln ikväll. Njöt varje minut. Tack också till fansen, ni var fantastiska ikväll som alltid. Jag hoppas inte min skada är så illa och att jag är tillbaka så snart och möjligt, skrev Jack på Instagram.

Wenger verkar dock positiv också att Wilshere inte blir borta så länge.
- Det är så synd att tappa honom när han är i så bra form. Det var ett skott som träffade hans "friska" ankel så jag är ganska positiv.