Medlemmar: 5817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henrikh Mkhitaryan kan snart presenteras som Arsenalspelare.

"Det blir ett direkt byte"

sön 21 jan 2018 kl 13:52

Henrikh Mkhitaryan och Alexis Sanchez byter plats med varandra - och inga pengar betalas mellan Manchester United och Arsenal. Det uppger BBC.

BBC:s silly season-orakel David Ornstein går ut med uppgifterna på Twitter. Han skriver: "Manchester Uniteds mittfältare Henrikh Mkhitaryan är kommer överens med Arsenal om ett avtal där Gunners anfallare Alexis Sanchez går motsatt väg. Det är ett direkt byte, inga pengar involverade. Pappersarbetet är avslutat, Mkhitaryan kommer att genomgå läkarundersökningen inom det närmsta två dagarna".

Det har spekulerats i att United var berett att erbjuda Mkhitaryan plus pengar till Arsenal för Alexis, som bara har ett halvår kvar på sitt kontrakt, men istället landar av allt att döma avtalet i ett direkt byte mellan klubbarna.

Såväl Arsene Wenger och Uniteds manager José Mourinho bekräftade under lördagen att slutförandet av bytet är nära förestående.