Medlemmar: 8882 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nacho drog in flest Arsenalpoäng i mars.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 5 apr 2018 kl 18:49

Jag inledde förra månadens text med att säga att det varit en klen Arsenalmånad och samma hade jag kunnat skriva nu, en seger i Premier League under hela mars, nu spelade vi visserligen bara tre matcher men still, en seger till hade väl inte varit för mycket begärt?

I fantasy-ligan så rörde det på sig bra under mars, LillJonke Midsummers må hänga kvar i toppen men ny tvåa är Storsöder FC som efter en imponerande månad är uppe som totaltvåa, PeakyBlinders är kvar som trea. Bäst i mars var annars FK Majakovski med 329 inspelade poäng. Själv fick jag ihop imponerande 184 poäng och hamnade på en ohedrande 314:e plats under mars.

Mo Salah har fortsatt göra det Mo Salah gör, poäng alltså. Egyptiern har verkligen varit en fynd för Liverpool, kudos till Klopp för den. Bakom den lille faraon har vi City-duon De Bruyne och Sterling som klev förbi Kane när engelsmannen fick spendera ett par matcher på bänken. Bland Arsenal-spelarna så har vi Baskiens stolthet Nacho Monreal högst upp på listan, eller högst upp, vi hittar vänsterbacken på plats 33 med 118 intjänade poäng, något oväntat är det Petr Cech som är näst högst upp på listan, följt av Özil och Ramsey som skuggar den defensiva duon. Att en back och målvakt har tjänat ihop mest poäng av alla Arsenal-spelare säger väl ganska mycket om våran säsong, men Aubameyang har gjort en stark start poängmässigt med 39 poäng på sina sex första matcher så Gabonesen kanske hugger sina kollegor i hälarna inom några matcher!

Stor lycka till i april, nu börjar det dra ihop sig!