Medlemmar: 3220 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Çağlar Söyüncüs är aktuell för Gunners.

Agenten: Konkreta förhandlingar med Arsenal

mån 11 jun 2018 kl 13:25

Ännu en mittback kopplas ihop med Arsenal. Den här gången den turkiske landslagsmannen Çağlar Söyüncü.

Çağlar Söyüncüs agent Mustafa Dogru säger nu att det finns konkreta samtal mellan Arsenal och den turkiske mittbacken från Freiburg.
Gunners är inte den enda klubben som är intresserade av den 22-årige försvararen.
Flera PL-lag, däribland Liverpool, följer också den talangfulle Söyüncü.

- Sven Mislintat har velat ha Çağlar Söyüncü sedan han var i Dortmund, sägr Dogru till Turkish Football enligt Mirror.
- Det har varit konkreta samtal och det som är kvar är övergångssumman. Vi får se vad som händer framöver.

Kommentarer

Bild för Sral

Det sket sig ju för Liverpool med Fekir-affären, så det är väl bara att hoppas att det gör det igen. Skulle vi knyta till oss Sokratis och Söyüncü är ju frågan vad vi gör, blir väldigt många mittbackar i truppen då, men varken Mustafi eller Chambers är väl spelare som folk varit nöjda med sista tiden ändå. Skulle bli förvånad om den här affären gick igenom, men glatt överraskad visserligen.

Bild för Michael Grapenwall

Huvudsaken Arsenal kommer till skott nu vi måste värva en riktig mittback. En bra DM och målvakt behövs också om vi inte ska harva omkring i Europa League ytterligare säsonger.

Michael

Bild för Andreas Näsström

Mustafi, Sokratis (sägs ju vara klar) och turken. Utöver våra youngsters, då borde det väl att gå att spela ihop fungerande mittbackar

Bild för Elias Bard

Torreiro fick orden ”en fantastisk fotbollsspelare med en grym säsong bakom sig i Sampdoria” av grabbarna i Tutto Balutto.

AFC

Bild för Jimmy Roslund

 Han måste ju redan vara klar för Arsenal. Källa, han har ett namn man varken kan stava eller uttala.

Bild för Joacim Nyberg

Jag tror mustafi offras! Tror han kommer säljs va ju snack om det redan förra sommaren. Kommer den här snubben så tror jag mustafi får gå. O det e ju ingen större förlust han har ju haft bra stunder men mestadels varit usel!!

Bild för Joacim Nyberg

Ja han från Sampdoria hoppas jag verkligen vi får. För vad jag har hört så ska han va grym o vi behöver en cdm

Bild för Sral

Tror inte att man säljer Mustafi redan nu, tror han får den här säsongen på sig. Visst är Sokratis rutin, men ett helt nytt försvar (jag räknar bort Koscielny här) vore inte en särskilt bra idé.

Torreira verkar mer och mer vara prat från agenten än något konkret...?

Bild för Joacim Nyberg

Jag tror vi säljer mustafi men vi får se... o torrreira ligger nog en del sanning i.rapporteras på dom flesta ställeN o sista snacket e att dom vill vänta till efter VM med o sälja han för o hoppas på högre bud. 

Bild för Joacim Nyberg

Dock har han en utklpsklausul på 25 milj pund läste jag nånstans så om arsenal verkligen vill ha han så e det ju isf bara aktivera den. Men vi får se vad som händer men jag tror absolut det finns intresse i han o inte bara agentsnack

Bild för Joacim Nyberg

det här med ett helt nytt försvar tror jag inte spelar nån större roll med tanke på att mustafi inte vart killen som lyckats leda det där försvaret överhuvudtaget. tror han säljs för o få in pengar till o köpa in övriga spelare det snackas om

Bild för Sral

Som du säger, vi får se vad som händer. Jag tror själv inte att det är en särskilt bra idé att förändra för mycket i ett lag över en sommar bara för att det kommer en ny tränare, bättre i så fall att ge de spelare vi har chansen. Som fan är det lätt att "trilla dit" i att vilja ha massor av förändringar helst redan igår och sedan förvänta sig omedelbara resultat av det, men jag tror att det här kommer att ta tid. Vi kommer säkert se skillnad i hur Arsenal spelar, men långt ifrån säkert att vi blir bättre än femma-sexa.

Bild för Joacim Nyberg

jag e lite tvärtom jag gillar när man plockar bort svaga länkar o ersätter med bra spelare.. o förstår vad du menar med o ge det tid. Men samtidigt måste man fylla på dom luckor som saknas o sälja spelare som inte levererar. Visst vissa kommer nog höja sig under ny tränare men sen har vi ju en del spelare som jag tror inte spelar nån roll vem som e coach. Dom håller helt enkelt inte måttet!! Så jag e för att fylla på med 4-5 spelare o sälja av dödkött. E inte garanterat det blir bättre för det men känns ändå som en bra metod. 

Bild för Jepson

medical och pappersarbete kvar sägs det enligt The football mole på twitter

Bild för Sral
Joacim Nyberg wrote:

jag e lite tvärtom jag gillar när man plockar bort svaga länkar o ersätter med bra spelare.. o förstår vad du menar med o ge det tid. Men samtidigt måste man fylla på dom luckor som saknas o sälja spelare som inte levererar. Visst vissa kommer nog höja sig under ny tränare men sen har vi ju en del spelare som jag tror inte spelar nån roll vem som e coach. Dom håller helt enkelt inte måttet!! Så jag e för att fylla på med 4-5 spelare o sälja av dödkött. E inte garanterat det blir bättre för det men känns ändå som en bra metod. 

Ja, men då får vi betänka att vi redan har sålt av en hel del såkallat dökött. Mislintat, Gazidis och gänget påbörjade väl sin transferpolicy redan förra säsongen med lite av en renovering av forwardssidan. Visst kan det vara så att vissa inte håller måttet, men vad vet vi egentligen om det? Vi får nog lita på staben i det här fallet. Med den förnyelse vi fått kan vi väl ge dem lite "benefit of the doubt" och låta Emery själv avgöra vilka spelare som är värda att satsa på eller inte? Hur ska vi kunna veta om unga spelare som Chambers, Holding eller Iwobi aldrig blir bättre?

Bild för Joacim Nyberg

Precis som du säger så får vi lita på nya staben o det verkar hända grejer i en helt annan takt än innan! flera spelare på g in på positioner som behövde åtgärdas så nog ska vi ta o lita på Sven o Grabbarna!! om det stämmer det som sägs o det verkar vara säkra rapporter så e det x antal spelare på väg in o man kan se ett helt annat sätt o värva spelare på!! jag tror personligen aldrig calum Chambers kommer lyckas fullt ut men det e min åsikt. Men övriga 2 du nämnde kanske kan ta steget återstår o se. Men sen har vi spelare som welbeck som i min värld inte riktigt håller arsenalklass heller. Fanns en anledning till aTT United sålde han