Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fortfarande oklart var Jack Wilshere kommer lira nästa säsong.

Wilshere kan tänka sig spel utomlands

mån 2 jul 2018 kl 11:26

Jack Wilshere är klubblös. Och funderar som bäst på var han ska spela fotboll den kommande säsongen. - Jag kan tänka mig spel utomlands om rätt möjlighet dyker upp, säger han.

Det har varit snack om en rad engelska och italienska klubbar den senaste tiden efter det att det stod klart att Jack Wilshere skulle lämna Arsenal när hans kontrakt gick ut den sista juni.
Själv verkar han ta det med ro.
Till Sky säger mittfältaren:
- Det har varit en bra möjlighet för mig att vila och reflektera över livet och vad jag vill. Jag kommer inte stressa fram något beslut.

En rad engelska klubbar har ryktats vara intresserade. Det har talats om West Ham och Crystal Palace. Om Fulham, Everton och Wolves. Men också om italienska klubbar och nu senast turkiska Fenerbahce.
- Jag kan tänka mig spel utomlands om rätt möjlighet dyker upp. Men också Premier League, som alla vet att jag älskar med dess kamp.

Wilshere har varit i Arsenal i hela sin karriär minus de sejourerna han varit utlånad till Bolton och Bournemouth.
Inte undra på att lördagen var underlig när kontraktet med Gunners löpte ut.
- Det har varit en konstig dag. Jag har spelat professionell fotboll i tio år och varit i klubben i 17 år. Vi tittar på olika saker och jag tränar för att hålla mig i form. Så dyker något upp så är jag redo.