Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery håller koll på spelarmarknaden.

Emery: "Vi håller koll på marknaden"

ons 25 jul 2018 kl 17:28

Unai Emery vidhåller att han är nöjd med sin Arsenaltrupp. Men om möjligheten dyker upp kan The Gunners komma att värva ytterligare spelare.

Arsenal har inte avslutat aktiviteten på transfermarknaden, men samtidigt är Emery nöjd med att det engelska transferfönstret stänger redan om ett par veckor.
- För oss är beslutet att stänga transferförnstret den 9 augusti bra, för det är bättre att den stänger innan tävlingen startar. De har inte fattat samma beslut i Spanien, Italien eller Tyskland, men för oss är detta bra, säger spanjoren.

Arsenaltränaren fastslår att starten i nya klubben har varit bra, men att klubben håller ett öga på tillgängliga spelare att värva.
- Jag är väldigt nöjd med hur klubben fungerar och vi jobbar varje dag på att bli ännu bättre. Som jag sa vid den förra presskonferensen så kommer vi om möjligheten uppstår värva en spelare, så vi tittar på marknaden.

På torsdagen spelar Arsenal säsongens andra publika träningsmatch. Atletico Madrid står för motståndet i Singapore, innan Emery får möta sin förra klubb PSG på lördag. Emery tycker att förberedelserna inför säsongen går bra.
- Vi kommer på plats allt bättre, arbetar och förbereder oss inför två matcher. Vi jobbade hårt i måndags och tisdags och idag tar vi det lugnare inför matchen i morgon. Varje match är annorlunda och med Atletico och PSG höjs nivån, även om de klubbarna inte har alla spelare från VM tillbaka ännu. Nivån är fortfarande hög och vi väntar också på några av VM-spelarna.