Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Miki var bäste Arsenalspelare i augusti.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

mån 3 sep 2018 kl 17:15

Så var då Fantasy Premier League-säsongen igång och med det också det fortsatta fiaskot i mitt lag - som kallas Jönsoborgs AIS!

I år är hela 694 lag med och det är förstås otroligt roligt, och även skönt för mig som med min plats runt 360-strecket kan klassificera sig som ett mittenlag efter augustis spelade omgångar!

I Arsenal Sweden-ligan är det nya lag i toppen efter dom första omgångarna, Robin Falk och hans Razz Raketer toppar efter tre omgångar med 328 inspelade poäng, delad tvåa är Erik Perssons lag Fazie och Hampus Åkermans JAHrsenal på 303 poäng var. Än så länge har inte förra säsongens giganter närmat sig toppen men med 35 omgångar kvar så är jag säker på att dom planerar sin återkomst till toppskiktet!

Bland spelarna är det lite smått chockerande Chelsea-galningen Marcos Alonso som toppar statistiken (!?!), bara det att vi har tre ytterbackar i topp fem män så länge får ju en att klia sig lite på halkan, Liverpools senegales Mané skuggar Chelseas spanjor med lagkamraten Robertson som delad trea tillsammans med Citys Mendy. På tal om galningar kan jag slå ett slag för Fulhams Mitrovic som går att få för £6.7m och har startat säsongen strålande i målprotokollet.

Bland Arsenal-spelarna är det än så länge Mkhitaryan som toppar med Nacho Monreal och pånyttfödde Alex Iwobi skuggandes. Det stora hoppet Aubameyang har än så länge tagit det lugnt med målandet men när han sätter igång där så kommer gabonesen säkerligen segla upp i topp.

Stor lycka i fantasyn vänner!