Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Klopp applåderade Emery på dagens presskonferens.

Klopp: "Emery har gjort det briljant"

fre 2 nov 2018 kl 15:22

Att ersätta Arsene Wenger var en tuff uppgift. Nu hyllar Jürgen Klopp Unai Emerys jobb i Arsenal. - Han har gjort det briljant.

Det är dags för toppmöte. Arsenal v Liverpool på lördag. Inför drabbningen snackade Merseysidelagets tränare Jürgen Klopp en hel del Arsenal på presskonferensen.
Tysken är imponerad av Unai Emerys jobb.
- Det är en svår uppgift att komma in efter Arsene Wenger som var här i 50 år, skämtade Klopp.
- Han har gjort det briljant. Efter en tuff start har de en imponerande svit. Förhoppningsvis är de inte kvar i det efter vår match, men det kommer att bli en väldigt intressant match. De är organiserade, har bra kontringsspel och är snabba på små ytor.

Liverpool är tvåa i Premier League-tabellen, på samma poäng som Manchester City, och fyra pinnar före Arsenal. Klopps lag är obesegrat så här långt.
Men han varnar för lördagens match.
- Det har alltid varit en stor utmaning för oss. De är väldigt starka. Det kommer att säkerligen att bli en väldigt intressant match. Vi behöver vara redo för det.
- Arsenal gör mycket mål och är defensivt väldigt bra. Vi måste se till att de inte gör mål. Vi behöver ha med allt i matcher som de här. De har spelat på ett imponerande sätt och vunnit alla matcher utom den mot Crystal Palace, som de också kunde ha vunnit. Men hur de spelade för två eller tre månader sedan är inte viktigt, de är ett hot för alla.