Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aubameyang och Lacazette är bästa Arsenalspelare i Fantasyn.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 2 jan 2019 kl 12:20

Vi avslutar första halvan av Arsenal Swedens Fantasy-liga med att stänga 2018.

December kom och gick med en mixad bag när det gällde Arsenals ligaspel, månaden startade med en seger mot våra kusiner från norra London men avslutades med en brakförlust uppe på Merseyside mot ligaledaren Liverpool, 11 inspelade poäng av 21 möjliga kan ju inte anses vara helt godkänt efter en stark inledning på säsongen.

I fantasy-ligan så gjorde mitt lag Jönsoborgs AIS (Och allas andralag!) en stabil poängskörd, 318 poäng ramlade in i december, mest noterbart är att min curse med att ha Arsenal-spelare i lagen verkar finnas kvar då dom enda matcherna som Pierre-Emerick Aubameyang inte gör mål i är dom när jag har plockat in honom i mitt lag.
Jag var ändå en bra bit ifrån den som drog in mest poäng under december, Nicklas Andersson och hans ZamboniDriveThruCrew lyckades kamma hem 427 poäng under december. Bakom så kom Gunner Glory på en stark andraplats med 414 poäng följd av Klagshamn FF med 399 poäng.

I totalen så är det oförändrat med Razz Raketer i topp med 1343 poäng, Eintracht Eda ligger kvar på andraplatsen med 1284 poäng och ny trea är Kenta's Army med 1272 poäng. Robin Falk har en till synes ganska trygg ledning i toppen efter halva säsongen.

Bland spelarna så är det fortsatt Aubameyang som är bästa Arsenal-spelare på tredjeplats i totalen och leder man skytteligan så är ramlar poängen in. Framför sig har han på förstaplatsen Mo Salah som verkar ha återfunnit förra säsongens galna poängform, en kaptensbindel på Salah är nästan en garanti på en bra vecka poängmässigt. Bakom egyptiern har vi Chelseas Eden Hazard som även han gör en väldigt bra säsong i Sarris pånyttfödda lag.
Väntat så är det Alexandre Lacazette som skuggar Aubameyang i Arsenals interna poängliga, om än en bit upp till den formidable Gabonesen. Nåt som däremot inte är helt väntat är att Arsenal-fansens nya favorit Lucas Torrira har klättrat upp på en tredjeplats i intjänade poäng, inte illa pinkat från en defensiv mittfältare.

Gott slut till er och lycka till i poängjakten när 2019 drar igång!