Medlemmar: 6545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno missnöjd med försvaret

Leno kritiserar försvarsspelet

mån 11 feb 2019 kl 15:24

Bernd Leno har imponerat i målet. Trots det har tysken bara fått hålla nollan fyra gånger i ligan i år. Nu kritiserar keepern Arsenals försvar.

Arsenal har fortfarande inte hållit nollan på bortaplan i ligan denna säsong. I helgen lyckades även Premier Leagues genom tiderna sämsta målgörande lag få in en kasse och bröt sin mållösa svit. Totalt har Arsenal hållit nollan nio gånger denna säsong - förra säsongen vid samma tid var den siffran 15. Bernd Leno har imponerat i målet - och kritiserar nu Arsenals försvarsspel.

- Vi har släppt in mål alldeles för enkelt den här säsongen, säger tysken enligt Dailystar.

- Ibland har det hänt i slutet av matcherna - mot Cardiff i slutet, mot Newcastle och nu är (Huddersfield).

- Det verkar alltid hända när vi leder med två mål, vi kanske tappar koncentrationen och känner oss lite för säkra när det kommer till slutet av matcherna, säger 26-åringen.

Arsenal ligger på en femteplats, en poäng bakom Manchester United som har klättrat förbi i tabellen och ligger fyra. Och Leno menar att det är försvaret som måste skärpas till om chansen till Champions League ska finnas.

- Det viktigaste området är försvaret, för vi har kvaliteten i frontlinjen, säger Leno.

Och fortsätter:

- Vi måste jobba på det här (försvaret), det är för mig det viktigaste för att vi ska kunna ta oss tillbaka till topp fyra.

Kommentarer

Bild för Exqert

Med all rätt, värsta försvaret sedan Sundsvall brann. 

Bild för Patric Johansson

Bra att han ställer lite krav. Till slut måste väl styrelsen lyssna på honom eller andra. 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Michael Grapenwall

Bara hoppas Sokratis kan spela igen så vi slipper Mustafi På planen. 

Michael

Bild för Elias

Spelar vi mustafi på mitten och lichten på höger kommer det trilla in baklänges mål, ainsley kan man också hålla utanför planen. Grannens vandrade pinne är snabbare än lichten

Bild för Joacim Nyberg

Ja vi måste värva bra försvarsspelare i sommar annars kommer vi aldrig få nån ordning på laget. För vi gör mkt mål men satan va vi läcker e helt sinnes

Bild för Sral

Vem ska då spela högerback, menar du?