Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno missnöjd med försvaret

Leno kritiserar försvarsspelet

mån 11 feb 2019 kl 15:24

Bernd Leno har imponerat i målet. Trots det har tysken bara fått hålla nollan fyra gånger i ligan i år. Nu kritiserar keepern Arsenals försvar.

Arsenal har fortfarande inte hållit nollan på bortaplan i ligan denna säsong. I helgen lyckades även Premier Leagues genom tiderna sämsta målgörande lag få in en kasse och bröt sin mållösa svit. Totalt har Arsenal hållit nollan nio gånger denna säsong - förra säsongen vid samma tid var den siffran 15. Bernd Leno har imponerat i målet - och kritiserar nu Arsenals försvarsspel.
- Vi har släppt in mål alldeles för enkelt den här säsongen, säger tysken enligt Dailystar.

- Ibland har det hänt i slutet av matcherna - mot Cardiff i slutet, mot Newcastle och nu är (Huddersfield).
- Det verkar alltid hända när vi leder med två mål, vi kanske tappar koncentrationen och känner oss lite för säkra när det kommer till slutet av matcherna, säger 26-åringen.

Arsenal ligger på en femteplats, en poäng bakom Manchester United som har klättrat förbi i tabellen och ligger fyra. Och Leno menar att det är försvaret som måste skärpas till om chansen till Champions League ska finnas.
- Det viktigaste området är försvaret, för vi har kvaliteten i frontlinjen, säger Leno.

Och fortsätter:
- Vi måste jobba på det här (försvaret), det är för mig det viktigaste för att vi ska kunna ta oss tillbaka till topp fyra.