Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette jagar Aubameyang i toppen av Arsenals Fantasy-topp.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 5 apr 2019 kl 10:50

Mars månad blev en högst händelserik månad när det gäller Arsenals Premier League-spel, hela två matcher hann vi med, och vilka matcher det var sen, 1 poäng mot våra kusiner från norra London och tre poäng hemma mot Manchester United.

Dom mäktiga Jönsoborgs AIS klättrar i Arsenal Swedens fantasy-tabell och parkerar nu på plats 309, jag säger bara se upp där i toppen!

I mars månad så var det åter en nykomling i toppen av Fantasy-tabellen, Jacob Bosenius Mmmboppe No 5 stack upp som en raket och kammade hem 306 poäng under mars, på andraplatsen hade vi en delad pott, både Storsöder FC & Banan FC lyckades räkna in 289 poäng var.

I totalen så ligger fortfarande Razz Raketer i topp, men nu börjar avståndet ned krympa lite! Robin Falks lag har spelat in 2010 poäng hittills, men strax bakom på 1995 poäng hittar vi Bjurheden FC som tvåa, tredjeplatsen innehas av Eintracht Eda med 1986 poäng, det är tight i toppen och med ett gäng matcher kvar är det fortfarande ovisst vem som kammar hem säsongs toppplacering.

I spelarnas poängliga så klamrar sig Mo Salah fortfarande sig kvar i toppen, men med egypterns formkurva så börjar försprånget ned till tvåan Sterling krympa, nu skiljer det endast nio poäng mellan dom, och med Sterlings form så ser det det lite jobbigt ut för Salah. Strax bakom hittar vi Hazard som också verkar ha hittat formen inför slutet av säsongen.

En som inte verkar ha fått till formen igen är vår egen Aubameyang som sjunkit ned till sjunde plats i den totala poängligan. Nu jagas han av Lacazette som verkligen verkar ha hittat en fin form under den senaste tiden. Sist i trion högst upp hittar vi Aaron Ramsey som lagom till att han ska flytta till Turin och Juventus slagit sig in i Emerys lag.

Lycka till i april!