Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Bramall säger att han inte riktigt fick chansen att visa Unai Emery vad han går för.

"Allt förändrades när Arsene lämnade"

tor 13 jun 2019 kl 14:18

Han kom från gärdsgårdsserierna och Hednesford 2017. Men nu är Arsenaläventyret över för Cohen Bramall. - När Arsene lämnde förändrades allt för mig, säger han.

Cohen Bramalls övergång från Hednesford i den engelska sjundedivision fick stor uppmärksamhet i England. Ytterbacken fick ett 2,5 år långt kontrakt med The Gunners efter ett lyckat provspel.
Men sen lyfte det aldrig.
Och nu kommer 23-åringen att lämna klubben när kontraktet går ut.

I en intervju med Goal berättar Bramall om hur allt förändrades när Arsene Wenger lämnade förra sommaren - och att tiden i Arsenal nu är över.
- När Arsene lämnade förändrades allt för mig. Jag var verkligen besviken att han lämnade. När Unai kom in hoppades jag få träna med A-laget, men jag fick inte riktigt chansen. Mycket saker hände där, Neil Banfield och många andra personer runt klubben lämnade, många som hade stor påverkan. Men sånt är livet.
- Jag hade inte ens ett samtal med Unai, så är det. Inte en enda gång. Det var säkert svårt för honom för jag gissar att han fick info att mitt lån i Birmingham inte var det bästa och sen lades jag bara undan. Jag ombads bara gå att träna där borta i sista minuten. Det är det som upprör mig mest. Att jag inte fick chansen att visa Unai vad jag kan, som jag fick med Arsene. De sista tre månaderna har jag jobbat väldigt hårt för att se om något kunde förändras, men inget hände. Jag visste att det skulle komma. Jag accepterade det redan när Arsene lämnade.

Cohen Bramall hoppas nu skriva på för en Championshipklubb.
Han spelade aldrig någon tävlingsmatch för Arsenal. Bara träningsmatcher och Checkatrade Trophy med U23-laget.