Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin är nu tillbaka på riktigt efter att ha gjort 90 minuter mot Standard Liege.

Bellerin: "Vi gjorde en väldigt bra match"

fre 4 okt 2019 kl 00:56

Tillbaka från start. Lagkapten. Segern 4-0. Arsenal och Hector Bellerin hade en bra kväll i Europa League. - Jag är väldigt glad, säger högerbacken.

Arsenal har fått en kanonstart på årets Europa League-spel. Öppningsmatchen i Tyskland slutade med 3-0-seger över Eintracht Frankfurt. Ikväll blev det stabila 4-0 i norra London mot Standard Liege.
Hector Bellerin, för dagen kapten, var nöjd och belåten (BT Sports).
- Laget gjorde en väldigt bra match. Vi kom från att besegra Nottingham Forest här hemma, det var en viktig seger för oss, där vi visade bra karaktär. Laget vill alltid göra mer mål, det är det bästa sättet att visa respekt är att alltid ge 100 procent. Det spelet och den pressen ville vi ha även fast det stod 4-0. Man kan se att grabbarna är hungriga, att de vill vinna och bli bättre. Jag är väldigt glad för grabbarnas skull.

Han lirade själv en kvart mot Forest. Sen 90 minuter med U23-laget mot Liverpool. Idag var första starten i A-laget sedan skadan i januari.
- Det är en av de bästa känslorna för någon som varit skadad. De vet hur hårt det är. Men processen har gjort mig mer mogen, gjort mig till en bättre spelare och en bättre människa. Jag är väldigt glad att han gjort comeback. Jag är väldigt tacksam inför coacherna och fystränarna, min familj och mina vänner som funnits där och hjälpt mig. Det har gjort det lite lättare och förhoppningsvis kommer jag njuta av min fotboll.

Men det var inte Bellerin som stal rubrikerna efter matchen mot Standard Liege.
Det var unge brassen Gabriel Martinelli som var lysande och gjorde två mål.
- Ända sedan han kom hit har han hållit huvudet lågt, lyssnat på tränarna och jobbat hårt. På planen gör han det som tränaren ber honom om och det är det viktigaste. Han är fortfarande väldigt ung. Jag är säker på att det kommer hända mycket saker. Alla är glada för honom att han gjorde två mål och hjälpte laget.