Medlemmar: 2003 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba är poängbäst i Arsenal.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

mån 7 okt 2019 kl 11:50

Ännu en månad är avklarad. Vi summerar läget i Arsenal Swedens Fantasyliga.

Vi hade i alla fall tur med vädret? September kom och så var entusiasmen från sommarens transferfönster lite bortblåst, det blev en seger i september på fyra försök. Ska vi se glaset som halvfullt så förlorade vi ingen match i ligan under månaden, och det är alltid bra. Mitt stolta Jönsoborgs AIS gick sämre än vad Arsenal gjorde och skulle vi ha upp och nedflyttning i fantasy-ligan så skulle jag få kämpa febrilt för att inte åka ned. (Så går det när man hoppar på Pukki-tåget tre matcher för sent…)

En som gick väsentligt bättre än mig i Arsenal Swedens fantasy-liga var Anton Karlsson och hans Egnahems BK som var bäst i september med 225 inspelade poäng, bra jobbat! Tvåa kom FC Draganovi´c med 219 poäng med Gooners FC tätt bakom på tredjeplatsen med 217 poäng.

I totalen så leder nu Måns Riesser med Misse FC på 477 poäng, bakom sig har han septembers poängbäste Egnahems BK med 463 poäng och Hampetorps IF med 461 poäng på tredjeplatsen.

I spelarnas poängliga så hann Kevin De Bruyne gå upp i topp innan han såsom han tyvärr ofta gör, gick och blev skadad. 63 poäng fick han i alla fall ihop, bakom sig har han lagkamraten Kun Agüero med 59 poäng. Delad trea är våran egen Pierre Emerick Aubameyang som tillsammans med Mo Salah har dragit in 53 poäng vardera.

I Arsenals interna poängliga så är det ganska skralt bakom Aubas 53 poäng, men på 21 poäng hittar vi trion Bernd Leno, Matteo Guendouzi samt Nicolas Pepe.
Årets fantasy-säsong har hittills varit väldigt svårcoachad, spelare som egentligen har målgaranti har inte alls funkat och killar som Pukki hoppar dram från ingenstans och sprutar in baljor.
Vem kommer att kamma in mest poäng i oktober?
Lycka till!