Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bayerns nye tränare?

Wenger: "Jag ska prata med Bayern"

fre 8 nov 2019 kl 23:44

Arsene Wenger har inte coachat ett lag sedan han lämnade Arsenal i maj 2018. Nu bekräftar fransmannen att han pratar med Bayern München om att ta över tränaransvaret för den tyska storklubben.

Arsene Wenger nämns alltmer frekvent som ett aktuellt namn att ersätta Nico Kovac som tränare för Bayern München. Den förre Arsenalmanagern bekräftar att han ska diskutera saken med tyskarnas ordförande Karl-Heinz Rummenigge.
- Vi har bestämt att vi ska prata nästa vecka eftersom jag är i Doha till och med söndag. Detta är sant, säger Wenger till Bein Sport.

Fransmannen pratade med Rummenigge tidigare i veckan, men om det innebär att fransmannen är Bayerns förstaval återstår att se. Wenger har själv heller inte bestämt sig för att det är rätt beslut att ta jobbet om har erbjuds det.
- Rummenigge ringde mig i onsdags eftermiddag. Jag kunde inte svara och av artighet ringde jag tillbaka. Han satt i bilen på väg till matchen mot Olympiakos. Vi pratade i max fyra-fem minuter och han berättade att han hade utsett Hans-Dieter Flick till coah och han kommer vara det i de kommande två matcherna. Han frågade mig om jag skulle vara intresserad då de letar efter en coach. Jag sa att jag inte hade några tankar om det, det behövs tid att tänka igenom det.