Medlemmar: 4753 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal är inte intresserade av John Stones enligt Mikel Arteta.

Arteta dissar ryktet om John Stones

tor 16 jan 2020 kl 00:07

John Stones till Arsenal basunerade The Sun ut häromdagen. Mikael Arteta tillbakavisade ryktet på dagens presskonferens.

Det var i tisdags som The Sun rapporterade att John Stones är aktuell för Arsenal. Manchester City-mittbacken har fått sparsamt med speltid den här säsongen och tidningen kopplade ihop 25-åringen med The Gunners.
Han har dessutom samma agentbyrå som Mikel Arteta.
Man skrev att den engelska landslagsmannen kunde tänka sig att bli utlånad.

Men på dagens presskonferens slog Arteta hål på ryktet.
- Jag har dåliga nyheter idag för er. Jag har inget att säga ännu. Men det finns ingen sanning i det ryktet.
Spanjoren passade dock på att hylla Stones.
- John är en spelare som jag verkligen gillar och som jag följt. Vi köpte honom när jag var i Manchester City och jag har jobbat med honom i flera år och känner honom väl. När jag tittar på hans egenskaper som mittback så är det mycket jag gillar, men vi är inte intresserade.