Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oklart om Martinez är spelklar till lördagens Community Shield.

Är Martinez redo för Community Shield?

tor 27 aug 2020 kl 12:29

Community Shield på lördag på Wembley. Nu kommer rapporter om att Emiliano Martinez är tveksam till spel mot Liverpool.

Emiliano Martinez var strålande i slutet av förra säsongen när han hoppade in i Bernd Lenos frånvaro. Argentinaren stod alla matcher efter Brighton borta och var högst delaktiv i lagets starka avslutning och FA-cupguldet.
På lördag drar nästa säsong igång.
Ligavinnaren Liverpool väntar på Wembley i den årliga Community Shield-matchen.
Men det är inte säkert att Martinez kan vara med.

Keepern har nämligen varit på semester i Portugal och tvingades sitta i karantän i två veckor vid hemkomst till London. Det skriver Evening Standard idag. Självisoleringen är nu avklarad, men det har inneburit att Martinez hamnat efter med träningen och därför är det tveksamt om han kan spela på lördag mot Liverpool.
Arsenal ska ha inte ha några problem med situationen. Semestern i Portugal var okejad från klubben. Dessutom är Bernd Leno tillbaka efter sin knäskada så mycket tyder väl på att tysken vaktar kassen i helgen.

ES skriver också att Arsenals assisterande tränare Albert Stuivenberg fick skynda sig tillbaka till England från sin semester i Nederländerna för att kunna vara tillbaka på planen i tid när försäsongen drog igång.