Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta och Arsenal hade ingen bra kväll mot Aston Villa.

Arteta: "Jag tar fullt ansvar"

sön 8 nov 2020 kl 23:07

Arsenal kunde hänga med i toppen. Men föll blytunt med 0-3 hemma mot Aston Villa efter en genomusel insats. - Vi presterade under vår standard, säger Mikel Arteta.

Arsenal kunde inte följa upp förra helgens sköna seger på Olf Trafford. Idag kom säsongens fjärde förlust när Aston Villa vann övertygande med 3-0 på Emirates Stadium.
Och det kunde ha blivit mer.
Mikel Arteta var inte nöjd efter matchen.
- Först vill jag gratulera Aston Villa för sättet de spelade och till segern. Efter det så presterade vi under vår standard och jag måste säga att det är första gången sedan jag blev Arsenaltränare och det är första gången jag såg oss spela där vi inte var ett lag.

I vanlig ordning tog spanjoren själv på sig förlusten.
- Jag tar fullt ansvar. Vi startade inte bra nog, vi kom undan med VAR vid offsidesituationen men vi förlorade alla race, alla dueller och vi var slarviga när vi hade bollen. När vi skapade chanser att göra mål träffade vi inte ens målet. Det är en riktig dålig kombination. Ju längre matchen led ju mer öppna blev vi, vi lämnade ytor. Vill är ett lag som kan göra det här mot dig på kontringarna och vi såg riktigt sårbara ut.