Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta vill se en tydlig reaktion efter förlusten mot Aston Villa.

"Jag accepterar inte den attityden"

mån 9 nov 2020 kl 16:25

0-3 mot Aston Villa. Mikel Arteta var tydlig i sina budskap efter smällen på Emirates Stadium igår kväll. - Det är inte vad den här klubben förtjänar, sa Arsenaltränaren.

Arsenal hade chansen att haka på i toppen igår kväll - men åkte på en rak höger av Aston Villa som vann med klara 0-3.
När Mikel Arteta pratade med Arsenal.com och fick frågan om det var en sådan där match kommer ibland var han tydlig i sitt svar:
- Inte för stora lag. Stora lag har inte råd med det. Man vinner en fotbollsmatch, två, tre ... vi förväntas vinna varje match. Det är den standarden vi måste sätta.
- Om någon tror att det räcker att vinna en eller två matcher så har de helt fel. Jag kommer inte att acceptera det och jag kommer inte att acceptera den attityden. Det är så klart inte vad den här klubben förtjänar.

Spanjoren var återigen tydlig med att ta på sig försluten. Det är hans ansvar att se till att spelarna presterar och det gjorde han inte igår.
- Vi kommer att jobba hårt under uppehållet med de spelarna som är kvar här. Vi skulle vilja ha en match direkt imorgon bitti så vi fick den här ur systemet. Men man lär sig i svåra stunder. Jag vill se nu hur spelarna reagerar, om de börjar skylla på varandra eller om de själva ser sig i spegeln och försöker bli mycket bättre än vad vi var mot Aston Villa.