Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir Tyskland igen för Kolasinac.

Kolasinac klar för Schalke 04

tor 31 dec 2020 kl 16:20

Snabba ryck. Arsenal meddelade idag att Sead Kolasinac är klar för Schalke 04 på lån resten av säsongen.

Det var i natt som ryktet sipprade ut. Idag blev det klart. Arsenal lånar ut vänsterbacken Sead Kolasinac till tyska Schalke 04 resten av säsongen. Lånet träder officiellt i kraft den 4 januari och enligt mediauppgifter ska Bundesligaklubben betala Arsenal 3 miljoner Euro i låneavgift. Det sägs att 27-åringen gått med på att sänka sin lön och den återstående delen delar Arsenal och Schalke på.

Edu säger så här om läget till Arsenal.com:
- Sead behöver spela regelbundet så vi har tillsammans beslutat att en flytt tillbaka till Schalke och Tyskland är bra för honom just nu. Vi kommer att hålla tät kontakt med Sead och önskar honom stort lycka till resten av säsongen.

Kolasinac har bara spelat nio matcher den här säsongen, endast en i ligan. Han kom till Arsenal på free transfer från just Schalke 04 sommaren 2017.