Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal och Bukayo Saka framför allt hade flera kanonchanser i första halvlek.

"Vi borde ha lett med 3, 4-0"

ons 3 feb 2021 kl 02:35

Arsenal gjorde en väldigt bra första halvlek. Men föll mot Wolves efter två röda kort. - Sättet vi dominerade första, vi borde ha lett med 3, 4-0, säger Mikel Arteta.

Matchen på Molineux hann knappt börja innan Bukayo Saka sköt i stolpen. Den unge engelsmannen hade sedan ett bra skott som Patricio räddade och fick sedan ett mål bortdömt för offside på Alex Lacazette.
Men det stoppade inte där.
Nicolas Pepe träffade också virket innan han snyggt gjorde 0-1.

Men sen kom utvisningen på David Luiz, straffmålet från Neves och distansskottet av Moutinho och vips hade Wolves vänt till 2-1. Och med två man mindre efter Brend Lenos röda kort orkade inte Arsenal med någon större forcering på slutet.
- Först och främst måste jag säga att jag är otroligt stolt över laget och sättet vi spelade och hur vi dominerade första halvlek. Vi borde ha lett med 3, 4-0, säger Mikel Arteta.
- Men vi gjorde inte och sen sätter vi oss i en svår situation när vi släpper in målet och blir en man mindre.

- Självklart förändrade det matchen. Om du spelar med tio man i 45 minuter i Premier League utan en mittbacken mot den här motståndaren förändrar det självklart matchen. Vi försökte. Grabbarna var så övertygade i paus att gå ut och ge det en rejäl chans, men Moutinho gjorde ett drömmål. När vi fick den andra utvisningen och var nere på nio man var det i princip omöjligt att vinna.