Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bernd Leno är bäste Arsenalspelare i FPL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 4 feb 2021 kl 20:29

Januari har kommit och gått, det betyder att vi ska sammanfatta månadens Fantasy Premier League!

Det tog en stund, svackan drog ut sig men vad det vände i januari månad, tre vinster och två oavgjorda får ses som ett väldigt bra utfall. Arsenal som haft så svårt att göra mål, tre mål eller mer i samtliga segermatcher. Som sagt, vinden har vänt.

En vind som också har vänt är den som förde fram mitt stolta Jönsoborgs AIS till en respektabel position bland dom 50 bästa, enkelt kommit och enkelt förgott, nu har fallet börjat. Att man fick ta ett wild card i PANIK över att alla spelare i laget utom ett hade en tom gameweek hjälpte kanske inte …

Bättre gick det för Anton Wester med FC Antz1lla som plockade in med poäng under januari månad med 419 poäng, på andra plats kom Daniel Vikman och hans The Zarate Kid med 379 poäng. På tredjeplatsen hittar vi Daniel Grönvall med FC Knäskada på 379 poäng

I totalen så toppar The Zarate Kid med 1367 poäng, tvåa ligger FC Knäskada på 1339 poäng och som delad trea hittar vi Nicklas Andersson och hans Zamboni FC samt FC Antz1lla som båda två fick in 1327 poäng.

I spelarnas poängliga så hittar vi Man Uniteds portugis Bruno Fernandes högst upp, jagar närmast bakom gör Mo Salah och som delad trea har vi två spelare som heter Son / Kane, oklart vilka det är.

Bland Arsenalspelarna är det fortsatt Bernd Leno som kammat in mest poäng, men nu har utespelarna börjat närma sig, den magiska Bukayo Saka ligger tvåa och Alexandre Lacazette är tredje bästa poängplockare i Arsenal.