Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal.com

Arthur Okonkwo ser ut att få långtidskontrakt

Talanger nära långtidskontrakt

fre 9 jul 2021 kl 10:12

Enligt uppgift ska U23-talangerna Kido Taylor-Hart och Arthur Okonkwo vara nära långtidskontrakt.

De två U23-talangerna Kido Taylor-Hart och Arthur Okonkwo vars kontrakt löpt ut ser ut att skriva nya långtidskontrakt med Arsenal enligt Chris Wheatley på FootballLondon. Båda ynglingarna verkar vara övertygade om en framtid i Norra London. Klubbar från Belgien, Frankrike och England har visat intresse för unge yttern.

Kido Taylor-Hart står noterad för 28 matcher, 9 mål och 4 assist i U18 laget och 15 matcher, 4 mål och 1 assist i U23 laget som under säsongen annars gått extremt tungt. Den långe Arthur Okonkwo har släppt in 12 mål och hållt 4 nollor på 11 matcher för U23 laget i Premier League 2.

Ingen av de två unga Arsenaltalangerna har gjort A-lagsdebut ännu.